VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız

09 Ağustos 2019 - 19:37

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine, geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir.

Cömertliğin, rahmetin, bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu Kurban Bayramını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, 12 Ağustos 2019 Kurban Bayramının 2. Günü 09.30-10.30 saatleri arasında Valilik önünde (Hava şartlarının uygun olmaması durumunda aynı gün ve saatte öğretmenevinde) yapılacak olan geleneksel bayramlaşma törenine katılmanızı dilerim.

 

  Vahdettin ÖZKAN

Kahramanmaraş Valisi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo