ÜNAL’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

ÜNAL’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

08 Haziran 2018 - 21:23

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine gelmeden önce yapımı devam eden Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan bilgiler aldı.

Kahramanmaraş’ta yeşil alan miktarının her geçen gün arttığına işaret eden Ünal: “Kahramanmaraş’ımızda son dört yılda kişi başına düşen yeşil alan miktarı hızla artıyor. Az önce bir televizyon yayını gerçekleştirdik. 180 dönüm 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde. Şimdi de şehrin merkezinde yeni bir meydan çalışması var Büyükşehir Belediyesinin. Burayı şehrin nefes alması, gençlerin hem kitap kafe, hem bir ibadethane, hem de az ileride stadyumu da Cumhurbaşkanımızın da açıklamasıyla millet bahçesine dönüşecek. Burası ile orası arasındaki 150 metrelik yolu da trafiği yer altına alarak burayla birleştirdiği zaman yaklaşık 100 dönümlük bir yeşil alan ortaya çıkacak. Bu da Kahramanmaraş’ımızın nefes alması anlamına geliyor. Çünkü bir şehri ve şehrin karakterini oluşturan meydanlardır. Bir şehrin ne kadar meydanı varsa, ne kadar yeşil alanı varsa, insanların toplanıp bir arada sosyalleşebildiği, konuşabildiği meydanlar olması çok önemli.

Kahramanmaraş bu açıdan son derece şanslı. Bu çalışmalarından dolayı da ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Özellikle çevreye duyarlı, çevre ile insanı buluşturan, çünkü bir tabiatla, doğayla iç içe olduğumuz kadar insanız. Şehirlerimizi daha yaşanılabilir şehirler haline getirmek, yeşili ve çevreyi koruyan, aynı zamanda şehirlerimizi kültür ve sanat üreten şehirler haline getirmek bizim birinci önceliğimizdir” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la yapılacak projeler üzerine görüştü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın inceleme ve ziyaretlerine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile diğer ilgililer eşlik etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo