Ufka Yolculuk Büyükşehir’de

Ufka Yolculuk Büyükşehir’de

Server Gençlik ve Spor Kulübü’nün İlimizde etkin ve etkili derneklerinden Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ile  “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” çerçevesinde uluslararası gerçekleştirdiği ve 7’sinden 70’ine katılım fırsatı veren “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” bu yıl da hızını artırarak devam ediyor.

04 Aralık 2017 - 19:55



Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları İl Heyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

“Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” sloganı ile Kur’an ve Sünnet Bütünlüğüne dikkat çekmeyi amaçlayan 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları tanıtım ve bilgilendirme ziyaretleri kapsamında Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği yönetim kurulu üyeleri ile Ufka Yolculuk il temsilciliği Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek, yarışma hakkında bilgi verdiler.
 Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Muhammed Ali Özsağır; 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'nın 13 Kasım 2017 tarihinde başlayan kayıtları, 04 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek. “Başvurular İnternetten, Yazılı Sınav 8 Nisan 2018'de” www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz başvuruların yapıldığı yarışmanın yazılı sınavı 8 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Engelliler ve Mahkumlar da Yarışıyor! Dünyanın Her Noktasından Online Sınav Heyecanı En Geniş Katılımlı Sivil Yarışma; Türkiye geneli ve 98 ülkeden ve 235 cezaevinde, www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden ise dünya genelinde başarıyla tamamlanan bu organizasyona 17 bin 246 gönüllü destek verdiğini belirtti.

Ziyarette Ufka Yolculuk yarışmalarına katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Erkoç’a ceviz oyma Ufka Yolculuk sandığı Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği onursal başkanı Salih Özsağır tarafından takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç Merdan Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği tarafından yapılan çalışmaların ve Ufka Yolculuk yarışmalarının bu yılki konusunun önemine değinerek teşekkürlerini iletirken, bu tür kültürel etkinliklerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo