TÜRKOĞLU’NUN DENiZ ÖZLEMiNi BU HAVUZLAR GiDERiYOR

TÜRKOĞLU’NUN DENiZ ÖZLEMiNi BU HAVUZLAR GiDERiYOR

Vatandaşların yaşadığı yerden keyif almaları için sosyal - kültürel projeleri bir bir hayata geçiren Türkoğlu Belediyesi, mahallelerde yaptığı yüzme havuzlarıyla ilçe halkının deniz özlemini gideriyor.

05 Temmuz 2017 - 13:01

 

Türkoğlu Belediyesi tarafından, yaz aylarının gelmesi ile birlikte ilçe halkının hem serinlemesi hem de spor yapması amacıyla yapılan yüzme havuzlarına ilgi oldukça yoğun oluyor. İlçeye kazandırdığı modern ve hijyenik tesisler ile amatör spor ve sporculara katkı sağlamanın yanı sıra vatandaşları da spor yapmaya yönlendiren Türkoğlu Belediyesi, sıcak yaz günlerinde bunalan ilçe halkı için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan aqua parklı yüzme havuzunun yanı sıra Beyoğlu Mahallesi ve Kılılı Mahallesinde hizmet veren yüzme havuzları yaz sezonunun gelmesiyle birlikte dolup taşıyor. Yüzme havuzlarından yararlanacak olan vatandaşların can güvenliği için de gerekli önlemler alınırken, bu çerçevede cankurtaranlar da havuzlarda görev yapıyor. Vatandaşların sağlığına da büyük önem veren Türkoğlu Belediyesi, havuzların temizliği için de periyodik aralıklarla dezenfekte çalışmaları uyguluyor.

 

“HALKIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

 

Sıcaklardan bunalan ilçe halkının ferahlaması adına çalışmalarına devam ettiklerini belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşların can güvenliğine de büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Okumuş, “Sıcaklardan bunalarak havuzlarımıza gelen vatandaşlarımıza daha güvenli ve sağlıklı hizmet sunmak adına görevli cankurtaranlarımız var. Hemşehrilerimizi hastalıklardan korumak ve havuzların temizliğini sağlamak için de periyodik olarak dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyoruz. Yüzme havuzları hem sporu hem de eğlenceyi bir araya getiriyor. Ayrıca bunaltıcı yaz sıcaklarında serinlemek isteyen vatandaşlarımız içinde güzel bir alternatif. Temizliği ve profesyonel hizmeti bir arada bulunduran havuzlarımız vatandaşlarımızın hizmetindedir, diyerek konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo