TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KAHRAMANMARAŞ’TAN

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KAHRAMANMARAŞ’TAN

 Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcuları Kıyan Özdemir ve Zöhre Özdemir kardeşler Türkiye Şampiyonu ve Türkiye 3.sü olarak Kahramanmaraş’a madalyalarla döndüler.

01 Şubat 2019 - 10:58

         26-29 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar Wushu Şampiyonasında Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Kıyan Özdemir 10-11 Yaş Minik Yıldız Erkekler 35 Kg da Türkiye 1.si, Zöhre Özdemir ise 12-13 Yaş Yıldız Bayanlar 38 Kg da Türkiye 3.sü olarak döndüler.

     Görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Ahmet Özkul;  Öncelikle bu başarının elde edilmesinde büyük emek sahibi antrenör Ahmet Gözükara olmak üzere, sporcular Kıyan Özdemir ve Zöhre Özdemir’i  tebrik ederek,  başarılarının devam etmesini dilediğini belirtti.

    Özkul; Kulüp olarak Kahramanmaraş’ta milli ve manevi  değerlerine bağlı, güzel ahlâklı  çocuk ve gençlerin yetişmesi adına yapmış oldukları spor çalışmalarında başarılı sporcuların çıkmasının diğer çocuk ve gençlere iyi örnek teşkil ettiğini, Kulüp olarak Türkiye Wushu Şampiyonasına 3 sporcu ile ilk defa katıldıkları ve  2 sporcunun derece elde ettiğini, bundan dolayı da gurur duyduklarını iletti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo