TEKNOKENT KOLEJİNE YOĞUN İLGİ

TEKNOKENT KOLEJİNE YOĞUN İLGİ

2019-2020 Eğitim-öğretim sezonuna “Merhaba” diyen Kahramanmaraş’ın ilk ücretsiz devlet destekli koleji ünvanına sahip olan, Özel Teknokent Koleji; öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor.

14 Ekim 2019 - 15:57

Teknokent Kolejinde öğrenciler lise eğitiminin yanında dört yıl boyunca ücretsiz olarak üniversite sınavına da hazırlanacak.

MUFA Eğitim Kurumları A.Ş. kurucuları Fahri Kılınç ve Murat Gemci tarafından Kahramanmaraş eğitimine kazandırılan Özel Teknokent Koleji, öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Okul Müdürü Davut BAYAZIT uzun bir hazırlık döneminin ardından Özel Teknokent Koleji’nin 2019-2020 Eğitim-öğretim sezonunda eğitime başladığını söyledi.

2019-2020 Eğitim-öğretim sezonunda okullarına kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ücretinin tamamının dört yıl boyunca devlet tarafından karşılacağına vurgu yapan BAYAZIT, velilerin bir eğitim sezonu için sadece öğrencilerinin yemek, kaynak ve kıyafet ücretini ödediklerini belirtti.

“Teknokent Koleji’nde okuma fırsatı elde eden öğrencilerin lise müfredatı yanında teknolojik derslerde göreceğini ve aynı zamanda 9.sınıftan itibaren üniversite sınavlarına hazırlanma imkanına sahip olacağını belirten Okul Müdürü Davut BAYAZIT, öğrencilerin disiplinli bir ortamda dört yıl ücretsiz olarak Fen ve Anadolu Teknik Programı ile sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında eğitim görme şansı bulacağını kaydetti.”

Kahramanmaraş Özel Teknokent Koleji’nde 24 derslikte eğitim verdiklerinin altını çizen Okul Müdürü Davut BAYAZIT, “Teknokent Koleji’nin Kahramanmaraş eğitimine ayrı bir ivme kazandıracağını ve Kahramanmaraş’ta devlet destekli, ücretsiz ilk kolej olduklarını, bu eğitim döneminde okula sadece 9.ve 10.sınıf öğrencilerini kabul ettiklerini, çok kısa bir süre içerisinde de kontenjanlarını doldurduklarını, bu vesileyle de gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo