Satrancın ustaları ödüllendirildi 

Satrancın ustaları ödüllendirildi 

Piazza AVM’nin 5’inci Satranç Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu 

03 Şubat 2018 - 17:33

Kahramanmaraşlı çocuk ve genç satranç ustaları Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin geleneksel turnuvasında bir araya geldiler. İki gün boyunca koridorlardan “şah mat” seslerinin yükseldiği turnuva sonunda dereceye girenler, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. 
Zeka ve strateji oyunu satrancı sevdirmek ve genç yetenekleri keşfetmek amacıyla her yıl Üstad Satranç Sor Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen turnuvanın bu yıl 5’incisi düzenlendi. Hamlesine güvenen çocuk ve gençlerin katıldığı turnuva alışveriş merkezinin 2. katında heyecan dolu çekişmelere sahne oldu. 6 - 16 yaş aralığındaki lisanslı çocuk ve genç sporcuların bir araya geldiği turnuvada, sporcular rakiplerini yenmek için en stratejik hamlelerini yaptılar.
4 kategoride düzenlenen ve iki gün süren turnuva sonunda minikler kategorisinde; Rohat Gözcü birinci, Nurettin Eren ikinci, Serdar Çınar Engür üçüncü oldu. Küçükler kategorisinde; Muhammet Özcan Kara birinciliği, Yusuf Taha Özkan ikinciliği, Asya Leman Eyitmiş üçüncülüğü elde etti. Yıldızlarda; Ahmet Toysun Karslıgil birinci, Mustafa Gülcü ikinci, Bediha Nur üçüncü sırada yer aldı. Afacanlar Kategorisi’nde yarışan 2012 doğumlu sporcuların tamamı ise madalya ile ödüllendirildi.
Dereceye giren sporculara madalya ve hediyeleri Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Piazza AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge ve yarışmanın sponsorlarından Hayal Kahvesi işletmecisi Ahmet Belli tarafından verildi. Kızlar kategorisinde dereceye girenler ise ödüllerini AVM Yönetici Asistanı Ebru Avlamaz’ın elinden aldılar.
Yarışmacılar, madalyanın yanı sıra, blutooth hoparlör, blutooth kulaklık, 2 kişilik öğle yemeği, 2 kişilik çocuk pizza, 2 kişilik kahvaltı, 2 kişilik Alaçatı kahvaltı, 2 kişilik burger menü, 2 kişilik sandviç, kitap, 2 kişilik odada 1 gece konaklama ve kahvaltı, 2 kişilik açık büfe kahvaltı ile 9 Şubat Cuma günü gerçekleşecek olan Fettah Can konserine 2 kişilik davetiye kazandılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo