SANKOLU YÜZÜCÜLER 3 KUPA VE 30 MADALYA KAZANDI

SANKOLU YÜZÜCÜLER 3 KUPA VE 30 MADALYA KAZANDI

Gaziantep İl Yüzme Temsilciliği tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Yüzme Kupası ve İl İçi Vize Seçmeleri” yarışlarında SANKO Spor Kulübü 3 kupa ve 30 madalya kazandı.

22 Ekim 2018 - 21:27

SANKO Spor Kulübü9-10 Yaş Bayanlar Takımı ve 11-12 Yaş Bayanlar Takımı il ikinciliği, 9-10 Yaş Erkekler Takımı il üçüncülüğü kupası, farklı kategorilerde ise 12 altın, 9 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 30 madalya ile seçmelerden döndü.

Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlarda, DefnesuDemirbakan, Beril Tanrıtanır, Zeynep Karakuşoğlu ve CanemEvgülü’nden oluşan 9-10 Yaş Bayanlar Takımı ile Beril Öztürk, Nehir Kelleci, Azra Çetgin, Beren Anlaş ve Irmak Erdem’den oluşan 11-12 Yaş Bayanlar Takımı il ikinciliği, Ali Emre Simitçi, Mehmet Berat Balık, Deniz Keskin, Ali Mert Kurt ve Fahri Tuna Suat’tan oluşan 9-10 Yaş Erkekler Takımı ise il üçüncülüğü kupasını kucakladılar.

Bu arada, Beril Öztürk, Nehir Kelleci ve Kadirhan Sağlam İl İçi Vize Seçmelerinde A barajını geçerek aralık ayında Trabzon’da düzenlenecek Türkiye Yüzme Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo