Şalvar güreşi dünya şampiyonası Kahramanmaraş’ta

Şalvar güreşi dünya şampiyonası Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince bu yıl bir ilk gerçekleştirilecek ve geleneksel spor dallarında Şalvar Güreşi Dünya Kupası Turnuvası Kahramanmaraş’ta yapılacak.

03 Şubat 2018 - 17:02

Türkiye’de ilk defa bu denli yoğun bir katılımın olacağı Şalvar Güreşi Dünya Kupası Turnuvası’na 32 ülkeden 300 sporcu katılacak.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince düzenlenecek Şalvar Güreşi Dünya Kupası Turnuvasına Rusya, İran, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Moldovya, Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristan, Makedonya, Tacikistan, Özbekistan, Moğolistan, KKTC, Yakutistan, Dağıstan, Adige, Çeçenistan, Başkurdistan, Belarus, Kırım, İngusetya, Çuvaşistan, Krasnodar, Türkiye, Sırbistan, Karadağ, Buryat Cumhuriyeti, Bosna Hersek, İran Erdebil, Polonya ve Pakistan olmak üzere 32 ülkeden 300 sporcu katılacak.

Batıpark Spor Salonu’nda 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak güreşler 55, 60, 65, 70, 80, 90 ve 130 kilo sıkletlerinde yapılacak olup, 1. Olanlara 2 bin TL, ikincilere bin TL üçüncülere 500’er TL ödül verilirken, sıkletinde birinci olan güreşçilerin antrenörüne de 500 TL de ödül verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo