Şahbazlı’dan Türkiye Azerbaycan İlişkileri Kitabı ve Burs...

Şahbazlı’dan Türkiye Azerbaycan İlişkileri Kitabı ve Burs Sözü

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi, Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim ve Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı

09 Ocak 2018 - 21:05

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi, Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim ve Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği temsilcisi, İNDEX Derneği Kahramanmaraş temsilcisi, Zengin Azerbaycan Uğrunda Mücadele Sosyal Birliği'nin Türkiye temsilcisi, Dünya Azerbaycanlıları Kültür Merkezi'nin Ekspertiz Kurul üyesi ve TUMİB Kahramanmaraş temsilcisi Tural Şahbazlı’nın hazırladığı "İlham Aliyev Döneminde Türkiye-Azerbaycan İlişkileri" kitabı basım için son aşamaya ulaştı.

İstanbul’da AYZIT Yayınevinde basıma hazırlanan kitap Ocak ayının sonunda piyasaya sürülecek. Kitapla ilgili açıklama yapan Şahbazlı: "Kitap genel itibariyle Cumhurbaşkanımız Sayın İlham Aliyev'in cumhurbaşkanlığı süresince Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini kapsasa da, kitapta Azerbaycan Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı merhum Ebulfez Elçibey ve milli lider merhum Haydar Aliyev'in de cumhurbaşkanlıkları dönemlerinde 2.Vatan Türkiye ile ilişkilerimiz ele alınmıştır. Kitabın satışından elde edilen gelir ile Kahramanmaraş’ta eğitim alan Azerbaycanlı öğrencilere burs vereceğiz.”-dedi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo