REKORTMEN HAVALI TABANCA SPORCULARINDAN KABAKCIYA ZİYARET

REKORTMEN HAVALI TABANCA SPORCULARINDAN KABAKCIYA ZİYARET

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu faaliyet programında yer alan “Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası 24 Kasım 2018 tarihinde Mersin-Erdemli Atış poligonunda düzenlendi.

12 Aralık 2018 - 16:59

Şampiyonaya İlimiz adına katılan Havalı Tabanca takımımız 10 mt. Havalı Tabanca Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde elde ettikleri dereceler ve Yeni Türkiye rekorları ile şampiyonaya damga vurdular.  Sporcularımız Minik Erkeklerde         Takım Türkiye 3.lüğü, Yıldız Erkeklerde 1108 Genel Toplam Puan ile Yeni Türkiye Rekorunu kırarak Takım Türkiye Şampiyonluğu, Genç Erkekler Takım sıralamasında 1618 puan ile Türkiye 2.liği, Ayrıca Genç Erkekler Ferdi Branşta Sporcumuz Abdulkadir Kılıç toplam 376 puan alıp Türkiye rekorunu kırarak Türkiye Şampiyonu, M.AlpKılınç 370 Puan ile Türkiye ikincisi, Samet Yaprak Türkiye 3.lüğü, Tolunay Göktaş ile 4. olmuşlardır.

Sporcularımız ve Antrenörleri Şampiyona dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı Makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Şube Müdürü Hüseyin Karakoç ve Muhasebe Şefi Hüseyin Eralp’te hazır bulundular. Ziyarette İl Müdürü Kabakcı Şampiyona hakkında bilgiler aldı. Elde edilen başarılardan duyduğu memnuniyetini ifade eden İl Müdürü Kabakcı  Sporcularımızı ve Antrenörlerini tek tek tebrik etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Havalı Tabanca Takımına Spor Malzemesi hediye etti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo