PAZARCIK KAFİLESİ DÜZENLENEN PROGRAMLA ANKARA’YA UĞURLANDI

PAZARCIK KAFİLESİ DÜZENLENEN PROGRAMLA ANKARA'YA UĞURLANDI

19 Mayıs Gençlik ve Spor haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Pazarcık Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilerek

12 Mayıs 2018 - 21:32

19 Mayıs Gençlik ve Spor haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Pazarcık Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilerek geziye gönderilen 40 kişilik kafileyi 3 günlük geziye Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Pazarcık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdiresi Yaprak Bozdağ uğurladı.

Üç günlük Ankara gezisine çıkacak olan 40 kişilik öğrenci kafilesinin beraberinde, Rehberlik yapacak olan öğretmenler ve Gençlik Merkezi Liderleri de yer aldı. Birinci ve ikinci meclis olmak üzere Altın park gezi turuna çıkacak olan öğrenciler, son olarak Anıtkabiri ziyaret edecekler.

Sabah saat 10.00’da hareket etmek üzere Pazarcık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi binası önünde toplanan öğrenciler, "Bizlere bu imkânı sağlayan Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ ve Pazarcık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdiremiz Yaprak Bozdağ'a teşekkür ediyoruz" dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo