ÖZTUNÇ: “LAFA GELİNCE GÖNÜL DERSENİZ, MİLLETİN TEPESİNE...

ÖZTUNÇ: “LAFA GELİNCE GÖNÜL DERSENİZ, MİLLETİN TEPESİNE KÜL YAĞDIRIRSINIZ!”

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, bugün sabah saatlerinde Afşin-Elbistan Termik Santrali’nden yükselen ve kilometrelerce uzaktan dahi

01 Mart 2019 - 18:43

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, bugün sabah saatlerinde Afşin-Elbistan Termik Santrali’nden yükselen ve kilometrelerce uzaktan dahi çıplak gözle görülen zehirli duman görsellerini paylaşarak, “Lafa gelince gönül dersiniz ama milletin bırakın gönlünü tepesine kül yağdırırsınız...” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili olan ve yıllardır Kahramanmaraş’ta yürüttüğü halktan yana siyasetle gönüllerde taht kurarak Millet İttifakı tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Atom Karınca Ali Öztunç, kentte faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

“PAZARCIK’TA İKİZER, BÜYÜKŞEHİRDE ÖZTUNÇ”

Dün(28.02.2019) Terlik, Ortaköy ve Şahintepesi’ne ziyaretler düzenleyen Öztunç, gösterilen yoğun ilgi sonrası yaptığı açıklamada, “Hemşerilerim bölünmeye, birilerinin ekmeğine yağ sürmeye karşı çıkıyor ve Pazarcık’ta Haydar İkizer, büyükşehirde Ali Öztunç diyor” ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU’NA GELDİ

Bugün sabah saatlerinde Türkoğlu ilçesine gelerek cadde ve sokaklarda vatandaşların sorunlarını dinleyen Öztunç, daha sonra ilçe merkezinde toplanan kalabalığa hitap etti.

“ZEHRİN FOTOĞRAFI!”

Öztunç’un gün içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden, Afşin-Elbistan Termik Santrali’nden çıkan zehir üzerine yaptığı paylaşım ise kısa sürede çok sayıda etkileşim alırken, kullanıcıların insan sağlığını hiçe sayan mevcut duruma oldukça tepkili oldukları görüldü. Öztunç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Bugün sabah Afşin Elbistan termik santralinden çıkan zehrin fotoğrafı. Afşine Elbistan’a kül yapıyor , Beyler ağzını dahi açmıyor. Yazıktır, günahtır. Hiç mi halkı düşünmezsiniz. Lafa gelince gönül dersiniz ama milletin bırakın gönlünü tepesine kül yağdırırsınız...”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo