OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Osmaniye’de faaliyet gösteren Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni başkanı iş adamı Adem Küpeli oldu.

18 Şubat 2019 - 16:34

Dernek binasında düzenlenen yemekte bir araya gelen Osmaniye Kahramanmaraşlılar Derneğinde güzel bir organizasyonla Mahmut Bayrakçı başkanlığı ÂdemKüpeli ’ye devretti.

Akdeniz Kahramanmaraşlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Cengiz Biber' inde hazır bulunduğu yemekte kalabalık bir davetli topluluğuda yer aldı.
Derneğim yeni Başkanı olan Beyoğlu Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Yemek Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Küpeli yaptığı konuşmada, " Derneğimizin kurucu başkanı Cengiz Biber ve görevi devraldığımız Mahmut Bayrakçı Başkanlarım çok güzel hizmetler yaptılar, başkanlarıma huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bana bu görevi layık görenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğim, Osmaniye'de Kahramanmaraş Kültürümüzü yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Akdeniz Kahramanmaraş Federasyon Başkanı ve Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurucu başkanı Cengiz Biber ise, yeni yönetimi Kutlayarak, başarı dileklerini sunarak yeni yönetimden Kültürümüze sahip çıkmalarını istedi.

Devir teslim törenine Osmaniye İl Tarım Müdürü İbrahim Sağlam, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, Murat Bedir, Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Nusret Esen, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener, Haydar Aktürk, Osmaniye Şehitler Derneği başkanı Durmuş Öksüz, Kahramanmaraş Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ve Basın mensupları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo