Organ Bağışı Haftası

Organ Bağışı Haftası

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisin daha ekleyerek, “3–9 Kasım Organ Bağışı Haftası” etkinlikleri kapsamında Sanko Park’ta stant açtı.

05 Kasım 2017 - 10:26

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi tarafından açılanstantta, Organ Nakli Merkezi Sorumlusu ve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Orhan Gürer ve ekibi tarafından ziyaretçilere organ bağışına yönelik bilgilendirmeler yapılıyor. Organ bağışında bulunmak isteyenler, 9 Kasım’a kadar açık kalacak stanttaki görevlilere başvurarak, formları doldurabilecek.

Organ Bağış Haftası nedeniyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde 11 Kasım 2017 tarihinde Organ Nakli Merkezi Sorumlusuve Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Orhan Gürer tarafından “Organ Nakli” konulu halka açık konferans verilecek.

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, İç Hastalıkları, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo