"ONİKİŞUBAT" TEKNİK VE FİZİKİ BELEDİYECİLİĞİN...

"ONİKİŞUBAT" TEKNİK VE FİZİKİ BELEDİYECİLİĞİN ÖNCÜSÜ

İlçenin asfalt ihtiyacının %90’ı tamamlandı

03 Ağustos 2017 - 14:07 - Güncelleme: 03 Ağustos 2017 - 14:23

Onikişubat Belediyesi, teknik ve fiziki belediyeciliğin de öncüsü olarak hasar görmüş yerlerin asfaltlama çalışmalarını yaparak Onikişubat’ı yaşanır kent haline getirme hususunda hizmetlerini sürdürüyor.

  Teknik belediyecilik anlamında her soruna yetişen Onikişubat Belediyesi, daha uzun soluklu ve kolay deforme olmayan sıkılaştırılmış asfalt serimi ile özverili bir şekilde asfalt çalışmalarını yaparak,saatte 200 ton üretim kapasiteli “bölgenin en modern asfalt plenti” ile ilçe merkezindeki mahalleler kaliteli yollara kavuşturuldu.

  Köy ve beldelerden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerindeki ulaşım sorununu kilit parke ile çözen Onikişubat Belediyesi, asfaltsız sokak bırakmamayı hedefleyerek, bugüne kadar 350 Bin ton asfalt ile 2,440 Bin m²’lik alanın asfalt ihtiyacının %90’nını tamamladı.

Onikişubat Belediyesi, 2017 yılı itibari ile yapılan ve yapım aşaması tamamlanan asfaltlama çalışması kapsamında 200 Bin m²’lik alana 30 Bin Ton asfalt çalışması yapmıştır.

 Şuan ilçe merkezinde halen devam etmekte olan Vadi ve 22 Gün Mahallelerinde sürdürülen çalışmalarda yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için ekipler yazın kavurucu sıcağına rağmen işlerini titizlikle yürütüyor.

Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK; “ilçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Onikişubat’a yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz. İnşallah, Vadi ve 22 Gün Mahallelerimizde ki asfaltlama çalışmalarını da en kısa sürede halkımıza kavuşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo