ONİKİŞUBAT BELEDİYE MECLİSİ TERÖRÜ LANETLEDİ

ONİKİŞUBAT BELEDİYE MECLİSİ TERÖRÜ LANETLEDİ

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

02 Ağustos 2018 - 20:08

Hanefi Mahçiçek Başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının gündeminde Türkiye’yi yasa boğan, Hakkâri Yüksekova’da PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit edilen 26 yaşındaki Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan vardı.

Astsubay eşini ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda PKK’lı teröristler tarafından döşendiği belirtilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen iki masum insan için başsağlığı mesajını ileten Başkan Mahçiçek “Maalesef yine çok acı, adaletsiz ve vicdansız bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Hakkâri Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin haince düzenlediği saldırıda bir astsubayımızın eşi Nurcan Karakaya ve daha çok küçük olan 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan’ı kaybettik. Şehitlik makamına eren bu iki masum insana öncelikle Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz Türk milletine başsağlığı diliyor, bu hain saldırıyı ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Terör örgütleri masum sivil insanlarımıza, halkımıza ve vatandaşlarımıza karşı düzenledikleri bu saldırılarla milletimizin yüreğini yakmışlardır. 26 yaşında bir annenin, 11 aylık bir yavrunun kime ne zararı olabilirdi? Şehit edilmesine hangi can, hangi vicdan müsaade edebilirdi? 

Türkiye topraklarında yaşayan insanlar bir bütündür, bölünemez, parçalanamaz. Masum insanlara karşı düzenlenen bu saldırılar bir insanlık suçudur. Ve bölücü terör örgütleri bu millete karşı düzenledikleri hain saldırıların bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Terörün her türlüsünü lanetliyor ve kınıyoruz. Karakaya ailemizin ve milletimizin başı sağolsun” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Başkan Mahçiçek’in konuşmalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte gündem maddeleri açıklanarak, Onikişubat Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Onikişubat Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısındaaçılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesinin ardından gündem maddelerişu şekilde sıralandı;

Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Sosyal Etkinlik yapım işlerinin, yıllara sari olarak yapılması teklifi.

Bazı mahallelerimizde yaptırılacak olan Hamam, Bilgi ve Kültür Evi ile Muhtarlık binasıyapım işlerinin, 10.07.2018-15.02.2019 tarihleri arasında yıllara sâri olarak yapılması teklifi.

Ödeneği yetersiz gelen Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze, ödenek aktarılması teklifi.

Ödeneği yetersiz gelen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile İmar ve ŞehircilikMüdürlüğümüze, ödenek aktarılması teklifi.

Mülkiyeti belediyemize ait Kaynar Mahallesi 158 ada 21 nolu parselde kayıtlı 794,17 m²yüzölçümlü taşınmazın, Cami yapılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı adına Onikişubat İlçe Müftülüğüne 29 yıllığına tahsisi teklifi.

İmar Plan Tadilatlarının görüşülmesi teklifi.

Dilek ve temennilerin konuşulmasının ardından Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı kapanışı gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo