NURHAK CUMHURİYET MEYDANI AÇILDI

NURHAK CUMHURİYET MEYDANI AÇILDI

Nurhak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı, Kültür Merkezi ve park alanını içine alan kent meydanının resmi açılışı törenle yapıldı.

29 Ekim 2018 - 17:39

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, törende yaptığı konuşmada, barış, kardeşlik ve birliğe dikkat çekerek, “Nurhak gökkuşağıdır” dedi.

Cumhuriyet Caddesi güzergâhında Nurhak Belediyesi yanında hizmete açılan Nurhak Cumhuriyet Meydanı, Nurhak Kültür Merkezi ve Atatürk Anıtı açılış törenine Nurhak Kaymakamı Cihat Koç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Nurhak Garnizon Komutanı Mete Pekmez,CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Nurhaklı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş’un konuşması ile devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Av. Akkuş, şunları söyledi:“Tam 15 yıl önce 30 yaşında Belediye Başkanı Adayı olduğumda ‘Çocuktan başkan olur mu?’ demişlerdi. Ve şimdi çocuk dedikleri kişi 3 dönem 15 yıl Nurhak Belediye Başkanlığı yaptı, başarılı hizmetlerle halkına kendini adadı.

Bana bugüne kadar oy veren vermeyen tüm dostlara ve Nurhak halkına teşekkür ediyorum. İnsan zamanı geldiğinde veda etmesini, bayrağı teslim etmesini bilmeli. O günün geldiğini düşünüyorum. Bugün hizmete gururla açtığımız Nurhak Cumhuriyet Meydanı, Nurhak Kültür Merkezi ve Atatürk Anıtı ilçemize çok yakıştı. Nurhak gökkuşağı rengidir. Nurhak gökkuşağıdır. Nurhak Alevi’si, Sünni’si, Laz’ı ve Çerkez’i ile gökkuşağı gibi güzel renkleri bağrında barındırır.

Huzur, barış, kardeşlik içinde Nurhak bir yaşam merkezidir. Cumhuriyet Değerleri hepimizin değerleridir. Nurhak Cumhuriyetin bekçisidir dedi.

Daha sonra mikrofona davet edilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise Nurhaklı olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, 3 dönem başarılı hizmetlerde bulunan Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş’u kutladı.

Öztunç, açılışı gerçekleşen hizmetlerin Cumhuriyet Bayramına denk gelmesinin özel bir anlam ifade ettiğini vurgulayarak, “Cumhuriyet fazilettir. Cumhuriyetin ve demokrasinin kıymetini bilelim. Nurhak bir Cumhuriyet kentidir. Nurhak, Atatürk değerlerinin kentidir” şeklinde konuştu.

Nurhak Kaymakamı Cihat Koç’ta yaptığı konuşmasında, Nurhak’ta görev yapacak olmanın kendisini için büyük bir mutluluk olduğunun altını çizdi.

Kaymakam Koç, “Böyle anlamlı ve güzel bir güde bu güzel hizmetlerin açılışında bulunmak bana nasip oldu. Halkımız ile birlikte, hep beraber imkanlarımızı da zorlayarak Nurhak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Programın sonunda ise ünlü sanatçı Arif Sağ’ın sanatçı oğlu Tolga Sağ, sazı ve sesi ile katılımcılara müzik ziyafeti sundu

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Zincir mustafa
    5 yıl önce
    Sayin baskani yapmis oldugun hizmetlerden dolayi tesekurler yakisir nurhaga boyle guzel bir cumhuriyet meydani basda beskan ahmed akus olmak uzere butun emegi gecenlerin eline koluna saglik
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Babasının tabancası ile ağabeyini vurdu
Babasının tabancası ile ağabeyini vurdu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
https://www.alexa.com/siteinfo