Mustafa Akpınar basınla bir araya geldi

Mustafa Akpınar basınla bir araya geldi

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, “Genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının, ilçe teşkilatı olarak sonuna kadar arkasındayız" dedi.

10 Ocak 2018 - 19:23

Gazetecilerle yerel bir işletme de düzenlenen kahvaltı bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve İlçe teşkilatı basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı.

Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin en önemli vasıtalarından biri olduğunu ifade eden Başkan Akpınar, "Halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Türk basını özellikle de mahalli basın, Milli Mücadele yıllarında milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanmasında görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu’nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş hem de bu direnişinin kahramanlarının destanını yazmıştır.

Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini gerekse de kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir. "

"GÜVENİLİR, İLKELİ VE TARAFSIZ...."

Üstlendikleri görevi her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevleri günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarıyla yerine getirmiş olmalarının takdire şayan olduğunun altını çizen Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü: "İlimizin kalkınmasında sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel ve ulusal basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimiz, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Programımıza katılan ulusal ve yerel basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım” dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN AÇIKLAMALARININ ARKASINDAYIZ"

“MHP Genel Başkanı Devet Bahçeli’nin 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP olarak aday çıkartmayacağız” açıklamalarını da değerlendiren Akpınar, “1 Kasım seçimlerinde de Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı her zaman liderinin emir ve talimatları doğrultusunda hareket etmiştir. Genel başkanımızın açıklamalarının, ilçe teşkilatı olarak sonuna kadar arkasındayız. Bunun tabanımızda da ciddi bir karşılık bulduğuna ben inanıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo