MAHİR ÜNAL “ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ HÜKÜMET GİBİ HİZMET...

MAHİR ÜNAL “ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ HÜKÜMET GİBİ HİZMET VERİYOR”

Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’da bir konuşma yaparak “Öncelikli olarak bu güzel yatırım için Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek...

16 Eylül 2018 - 13:38

Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’da bir konuşma yaparak “Öncelikli olarak bu güzel yatırım için Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek Beyefendiye teşekkür ediyorum. Hanefi Beyefendiyi dinlerken Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi belediyeciliğinin aslında Türkiye’yi nerelere getirdiğini de doğrudan görebiliyoruz. Sadece spor yatırımları için Onikişubat Belediyesi 33 Milyon yatırım yapmış. Daha 6 tane de okul inşa ettirilmiş.

Aslında yerel yönetimler bir taraftan da merkezi hükümet gibi çalışıp hizmet verebiliyorlar. Bunun kökenine indiğimizde bir anlayış ve zihniyet değişikliği görüyoruz. 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte yeni bir anlayış ortaya çıktı. Bunun anlamı insanımızı evinde, mahallesinde, sokağında, şehrinde mutlu, huzurlu ve güven içerisinde müreffeh bir hayat yaşamasını sağlamaktır. İhtiyaçlarını karşılamak ve emin bir şekilde şehrinde yaşamasını sağlamaktır. Bu açıdan baktığınız zaman Onikişubat Belediye Başkanımızın da yaptığı hizmetler bir Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin devamı gibidir.

Yine çok iyi bir kaynak planlamakta buna en iyi örnektir. Kaynak sadece mali kaynak değildir. İnsan ve zaman kaynağı da vardır. Bu planlarınız hizmetleriniz insanların hayatlarına yansıyacaktır.

Ben Belediye Başkanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ve bu hizmetlerin devamını diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.”İfadelerini kullandı.

Açılışın ardından protokol ve vatandaşlar spor salonunu gezerek, tesisin özelliklerini inceledi. Daha sonra Onikişubat Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
https://www.alexa.com/siteinfo