MAHİR ÜNAL; GEÇMİŞTE YAPILAN ÇALIŞTAYLAR YENİDEN BAŞLAYACAK

MAHİR ÜNAL; GEÇMİŞTE YAPILAN ÇALIŞTAYLAR YENİDEN BAŞLAYACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta geçmişte yapılan çalıştayların yeniden yapılacağı bildirdi.

21 Eylül 2017 - 18:41

Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Kahramanmaraş’ımızda bütün alanlarda ilgili bakanlarımızın katılımıyla çalıştaylarımızı yapmaya yeniden başlıyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla 30 Eylül Cumartesi günü şehrimizin gıda, tarım ve hayvancılık konularındaki sorunları, çözüm önerileri ve projeleri ele alacağımız Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’mızı gerçekleştireceğiz. Çalıştayda ilgili bütün kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşu ve sektör temsilcilerimizle bir araya geleceğiz.

Şehirimize hükümetimiz ve belediyelerimiz eliyle yeni tesisler kazandırmaya da devam ediyoruz. Çalıştay yaptığımız gün, tamamlanan tesislerin açılışları ve yeni inşa edileceklerin temel atma törenlerini de gerçekleştireceğiz. Araştırma Enstitümüz ve Onikişubat Belediyesi Sosyal Tesisi’nin açılışını yapacağız. Ayrıca Teknik Makine Sanatkârları Odası Binası ve Dulkadiroğlu Belediyesi Kamu Külliyesi’nin de temelini atacağız. Sayın Bakanımızla birlikte ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvan Borsası'nı da ziyaret edeceğiz."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo