MAHÇİÇEK “YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN İLK ADIM 17 YIL...

MAHÇİÇEK “YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN İLK ADIM 17 YIL ÖNCE ATILDI”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 17. Yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, tebrik ve teşekkür dileklerini bildirdi.

14 Ağustos 2018 - 20:26

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 17. Yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, tebrik ve teşekkür dileklerini bildirdi. Başkan Mahçiçek, AK Parti’nin iktidar olduğu günden bu yana ülkeye kattığı değerlerden bahsederek AK Parti, ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, halkımız tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığındatam 17 yıl önce yeni ve güçlü Türkiye için önemli bir adım atmıştır.

Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin milletimizin teveccühü ile güven ve istikrarı sağlamak üzeregöreve geldiği günden bu yana Türkiye güçlendi, yenilendi ve özgüvenini kazandı. AK Parti ile birlikte Türkiye dünyada işaret edilen, tavır, tutum ve cesareti ile hayranlık uyandıran bir ülke oldu.

AK Parti hiçbir zaman milletimize boş vaatler vererek, oyalamadı. Devletimizin başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ne ifade ettiyse, yaptı. AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana tüm engellemelere rağmenülkemizde büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşanmıştır.İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atılmıştır. En önemlisi devatandaşımızın sağlık sorunları çözülmüştür. Bu ülkede ilacı bile zor alan, tedavi olmak için sedye üzerinde, acil koridorlarında tedavi olmak için sıra bekleyen vatandaşlarımız artık anında sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyor.

79 senede 6 Bin 100 kilometre bölünmüş yolun yapıldığı Türkiye’de, AK Parti iktidarı sadece 16 senede 20 Bin kilometre yol yaptı. Sadece 25 havalimanımız varken, 29 havalimanı daha dâhil edildi. Şuan da dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olarak Türkiye'nin adını havacılık tarihine altın harflerle yazdıracak havalimanının İstanbul’da inşaatına devam ediliyor. Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü gibi dev projeler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin koordinesinde bu ülkeye kazandırılmıştır.

Diliyorum ki bu zamana kadar sıkıntıları atlatarak bu günlere gelen Türkiye, şuan da yaşadığı ekonomi savaşını daCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin koordinesinde kazanacaktır.

Birlik ve beraberlik içerisinde, AK Parti iktidar olduğu sürece bu millet hep kazanacak. Bu vesile ile 17 yıl süresince milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler onunliderliğinde aynı yola baş koyduk ve aynı inançla birlik ve beraberlik yolunda devam edeceğiz. Daha güzel bir gelecek için, daha iyi bir Türkiye için her zaman yan yana olacağız inşallah. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla, vicdan, merhamet ve adaletli duruşuyla ‘’ Milletin Adamı’’ olan Cumhurbaşkanımızın her zaman var olmasını ve hep birlikte başarıya ulaşmış bir ülke olarak, halkımıza hizmet etmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra konuşmalarına Türkiye’nin etki alanlarının genişlediğini anlatarak devam eden Başkan Mahçiçek “Artık Türkiye kendi sınırları içerisinde bir ülke değil, Türkiye etki alanı olan bir ülke haline gelmiştir. Hatırı sayılır, güvenilir, sözüne inanılır, uluslararası ölçekte itibar ve hinterlanda sahip olmuştur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo