Lider gençlik spor kulübünden il müdürlüğüne ziyaret

Lider gençlik spor kulübünden il müdürlüğüne ziyaret

5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonasında derece elde eden sporcular Ahmet Eren Korkmaz, Muhammet Emin Tıraş ve Mehmet Hamza Bayır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı Makamında ziyaret ettiler.

19 Aralık 2017 - 18:29

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet Özkul, Bilek Güreşi Antrenörü Hacı Mehmet Nazlı, Bilek güreşi İl Hakemi Ahmet Özdemir, Özel Sporcular Federasyonu As Başkanı Efkan Korkmaz ve 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da yapılan 5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonasında derece elde eden sporcular Ahmet Eren Korkmaz, Muhammet Emin Tıraş ve Mehmet Hamza Bayır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Lider Gençlik ve İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet Özkul Ankara’da 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde katıldıkları  “5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonası” hakkında İl Müdürü Kabakcı’ya bilgiler verdi. Kabakcı Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü yönetimini ve Sporcuları  “5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonası”nda ilimizi en iyi şekilde temsil edip, başarıyla dönmelerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo