KSÜ, KÜTÜPHANELER HAFTASINI KUTLADI

KSÜ, KÜTÜPHANELER HAFTASINI KUTLADI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 53. Kütüphane Haftası münasebetiyle "Yeni Nesil Kütüphaneler Bilgi Okur-Yazarlığı ve Öğretim Teknolojileri" konulu konferans düzenledi.

31 Mart 2017 - 18:27

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı yaptı. Kitap ve kütüphane kavramlarının insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Fatih Kıllı, kültürümüzde kütüphanelerin gelişimine değindi.

Üniversitenin çok yakında yeni kütüphane binasına kavuşacağını ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, “Amacımız öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın ve araştırmacıların daha rahat ve konforlu bir ortamda bilgi ve belgeye ulaşımını sağlamak.” diye konuştu.

KSÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mehmet Bilmen de kısa bir selamlama konuşması yaparken, üniversite kapsamında yürütülen kütüphane faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kütüphane Müdürü Mustafa Cesur, “Yeni Nesil Kütüphaneler Bilgi Okur-Yazarlığı ve Öğretim Teknolojileri" konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi.

İnternet arama motorlarının doğru ve etkili kullanımına ilişkin bilgiler veren ve bilgiye en doğru şekilde ulaşmak için yöntem ve tekniklerden bahseden Cesur,  gelecekte kullanılması planlanan yeni nesil öğretim tekniklerini anlattı.

Konferans sunumunun ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı ve Kahramanmaraş Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı tarafından Mustafa Cesur’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, üniversite personeli ve öğrencilerin yanı sıra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Teknik Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo