Kmtso’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

Kmtso’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

20 Kasım 2019 - 17:42

Yardıma muhtaç öğrenciler için hazırlanan bot ve kabanlar, il ve ilçe milli eğitim müdürleri aracılığı ile Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Göksun, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerindeki okullarda dağıtılacak.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen teslim töreninde, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere yaptırılan bot ve kabanları ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti.

Törende, KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın yanı sıra, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo, Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Bayraktar, Çağlayancerit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Menderes İbik de hazır bulundu.

KMTSO Giyim Yardımı her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardıma muhtaç öğrencilere yönelik olarak yürütülen bu faaliyet sosyal yardım adına Kahramanmaraş’ta önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo