KMTSO’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

KMTSO’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

17 Nisan 2019 - 15:54

Heyette, KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Toprak, Abdullah Şirikçi, Mehmet Beşen, Hüseyin Özdal, Erdal Kanbur, Ertuğrul Tanrıverdi, Mikail Utlu, Fatih Dinçer ve Genel Sekreter M. Akif Pakdil yer aldı.

KMTSO Heyeti ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti. Ziyarette heyeti Başkan Güngör karşıladı. Ziyarette ekonomiden kültüre, şehircilikten turizme birçok alanda karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından KMTSO Heyeti bu kez Dulkadiroğlu Belediyesi’ne geçti. KMTSO Heyetini burada da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay karşıladı. Dulkadiroğlu İlçesi’nin geleceği ile ilgili konuların konuşulduğu ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından KMTSO Heyeti son olarak Onikişubat Belediyesi’ne geçti. Burada KMTSO heyetini Başkan Hanefi Mahçiçek karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başta Expo 2023 olmak üzere ilçenin geleceğini belirleyecek ekonomik, sosyal, kültürel konular konuşuldu.

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun dedik. Bundan sonrası için hep birlikte yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Tebriklerimizle birlikte ayrıldık. Daha sonra Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay ile birlikteydik. Yine Necati Bey ile de çalışmalarımızı istişare ettik. En son da Hanefi Mahçiçek Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hanefi Başkanımızla da özellikle Expo 2023’ü konuştuk. Bununla ilgili yapılacak işlerle ilgili yanlarında

olduğumuzu söyledik. Biz yönetim olarak başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Bizim iş dünyası olarak belediyelerimizle güzel bir birlikteliğimiz var” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo