KIZ KARDEŞLER İNŞAATTA ÇALIŞIYOR 

KIZ KARDEŞLER İNŞAATTA ÇALIŞIYOR 

Kahramanmaraş’ta Ayşe ve Sema Işık kardeşler, ninelerinin yaptırdığı ev inşaatının temelini toprakla dolduruyor, briket taşıyor 

01 Ağustos 2019 - 18:39

Kahramanmaraş’ta Ayşe ve Sema Işık isimli kız kardeşler, Kümperli Mahallesi'nde ninelerinin yaptırdığı ev inşaatında çalışıyor. 
Kız kardeşler, evin temelindeki toprak ve kaya parçalarını ellerindeki kazma ve küreklerle düzlemeye çalışıyor. Briket ve inşaat malzemelerini zorlanmadan taşıyan ve evin yapımında çalışan Ayşegül Işık, inşaatta kendi istekleriyle çalıştıklarını söyledi. 
Ninelerine yardım ettiklerini söyleyen Işık, “Burada ninemin evini yapımında elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz. Şu anda buranın temelini toprakla doldurmaya çalışıyoruz. Ben de aslında köyde yaşamıyorum, zor oluyor ancak yardım ediyoruz sadece. Kendi isteğimizle çalışıyoruz ve bazen briket taşıyoruz, bazen taşlarını, kayalarını temizliyoruz. Elimizden geldiği kadar evin temelini oluşturuyoruz” dedi. 
Yardım edecek kimsesinin olmadığı için torunlarının çalıştığını söyleyen Ayşe Işık ise, “Oğluma ev yaptırıyorum ve torunlarım da burada bana yardım ediyor. Zor-kolay yapıyorlar ne yapsınlar, başka yardım edecek kimsem yok” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo