Kırsal Mahallelerde Dezenfekte Çalışmaları

Kırsal Mahallelerde Dezenfekte Çalışmaları

Koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde bulunan aile hekimliği, köy dolmuşları, cami, sosyal tesis, okul, cem evi ve tüm kamu binalarını da dezenfekte etti.

26 Mart 2020 - 15:22

İlçe merkezinde yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde de bu çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırsal mahallelerde bulunan cami, köy dolmuşları, okul, aile hekimliği, sosyal tesis, cem evi ve kamu binalarını tek tek dezenfekte eden Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, virüs konusunda vatandaşları da uyardı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçe genelinde büyük bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Şehir merkezinde icra edilen tüm faaliyetlerin köyden mahalleye dönüşen kırsalda da yapıldığını belirten Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin tüm bölgelerine aynı özveriyle ulaşmaya çalışıyoruz. Merkez mahallerimizde icra ettiğimiz tüm faaliyetlerimizi kırsal mahallelere de yayıyoruz. Şuan gündemimizde olun koronavirüs konusunda da yoğun bir çaba harcıyoruz. Merkez mahallelerimizde olduğu gibi kırsal mahallelerde de dezenfekte ve bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Şuanda ekiplerimiz mesailerinin büyük bir kısmını kırsal mahallelerimize ayırmaktadır. Kırsal mahallerimizde bulunan sosyal tesislerimiz, köy dolmuşları, camilerimiz, aile sağlığı merkezlerimiz ve tüm kamu binalarımız dezenfekte edildi. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına da ekiplerimiz gerekli uyarıları yaptı. Virüsle mücadele kapsamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo