KAYBOLAN ÇİÇEKLERDE DEPREM

KAYBOLAN ÇİÇEKLERDE DEPREM

“Balçiçek İlter ile Olay Yerine” Sağlam Ekip”

04 Eylül 2017 - 15:05

Fox TV'nin Kaybolan Çiçekler programından ayrılan ekibin yeni adresi Star TV'de yayınlanacak olan Balçiçek İlter ile Olay Yeri programı oldu. O program bu gün başlıyor.

Fox Tv de Yayından kaldırılmak üzereyken Kaybolan Çiçekler programına dâhil olduktan sonra 15 haftada 21 olay çözen, 28 çocuk bulan, 2 kreş kapatan ve bir cinayeti aydınlatan Kaybolan Çiçekler Haber Merkezi'nin tecrübeli ekibi artık yok.

4 ay gibi kısa bir sürede reytingleri yükseltme başarısı gösteren Taner Dileklen ve ekibin istihbarat şefi Özkan Yıldırım artık yok.  Büyük üstat, duayen gazeteci tv haber ve program yöneticisi ünlü istihbarat şefi Özkan Yıldırım jandarma eşliğinde operasyonlara katılmış, 8 ay kayıp diye aranan Hatice Taşkın cinayetini çözmüş ve hatta en önde korkusuzca tabut bile taşımıştı. Haberciliği en başarılı bir şekilde yürüten o ekibin bundan sonra “Balçiçek İlter ile Olay Yeri” programında başarıdan başarıya koşacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi Taner Dileklen'in istifa etmesinden sonra Kaybolan Çiçekler'in Haber Merkezi çalışanlarının tamamına yakını ayrılmıştı. Edindiği bilgiye göre, işte o ekip Star TV'de 4 Eylül yani bu gün 16.00 da yayınlanmaya başlayacak olan Balçiçek İlter ile Olay Yeri programı ile anlaşmıştı.

Yeni Programda bu sağlam ekip; Türkiye’nin her köşesinde yaşanan kayıp ihbarları, en ince ayrıntısına kadar değerlendirilecek. Faili meçhul cinayetlerin ise perde arkası an be an izleyici ile paylaşılacak. Haftaiçi hergün yayınlanacak programda, olay yeri ekibi; istihbaratları değerlendirirken ipuçlarını irdelemek üzere canlı bağlantılarla sonuç odaklı araştırmalar yapacak.

Aydınlatılamamış cinayetler, sırlarla dolu kayıplar, görgü tanıklarının ifadeleri uzman konukların yorumları ile desteklenecek. Sosyal sorumluluk adına da çalışmaların yapılacağı programda ihtiyaç sahiplerinin çağrıları da cevapsız kalmayacak.

 

 Bugüne kadar birçok tv kanalında haber ve program müdürlüğü yapan, çok izlenen haber ve reality programlarına imza atan, "Canlı yayında rüşvet pazarlığı" haberiyle de dünyada bir ilki gerçekleştiren Taner Dileklen ile ekip arkadaşları Özkan Yıldırım, Baki Kahraman, Şehnaz Demirdal, Zekiye Özbay, Abdullah Şanlı ve Kubilay Erdaş'a başarılar diliyoruz.

 Ali Günebakan’ın haberi



 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo