KALP YETERSİZLİĞİNDE ERKEN TANI SÖYLEŞİSİ ACIBADEM ADANA...

KALP YETERSİZLİĞİNDE ERKEN TANI SÖYLEŞİSİ ACIBADEM ADANA HASTANESİ’NDE

Kalp yetersizliği; erken tanı ve düzenli tedavi ile kontrol altına alınabilir ve hastalar kaliteli bir yaşam sürdürebilirler.

14 Eylül 2019 - 12:21

 Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji Hekimi Doç. Dr. Ali Deniz, 17 Eylül Salı Günü Saat 12:30’da  Acıbadem Adana Hastanesi’nde kalp yetersizliği konusunda hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirecek.

Doç. Dr. Ali Deniz, “Kalp yetersizliği olan hastaların izleminde dikkat edilmesi gereken konular hakkında hasta ve hasta yakınlarını bilgilendireceğiz. Herkese açık olan bu etkinlik ücretsiz olarak Acıbadem Adana Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek.” dedi.

2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Ali Deniz özellikle aritmi ve kardiyak elektrofizyoloji, koroner arter hastalığı, koroner ve koroner dışı girişimler, yapısal kalp hastalıkları ve kalp kapak hastalıklarında girişimler (TAVI) ile ilgili çalışmaları ve deneyimi bulunmaktadır.

Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji ekibine katılan Doç. Dr. Ali Deniz, 1978 Adana doğumlu. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2002-2008 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Doç. Dr. Ali Deniz, 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı. 2011 yılından itibaren Çukurova Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Deniz, bazı TUBİTAK projelerinde yer almasının yanı sıra uluslararası alanda birçok bilimsel çalışması bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo