KAHRAMANMARAŞ YURDU ERGÜN TURAN’I AĞIRLADI

KAHRAMANMARAŞ YURDU ERGÜN TURAN’I AĞIRLADI

İstanbul’un Fatih ilçesi Fındıkzade semtinde 1946 yılında kurulan ve kamu yararına dernek statüsü olan Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneği...

27 Ocak 2019 - 13:57

İstanbul’un Fatih ilçesi Fındıkzade semtinde 1946 yılında kurulan ve kamu yararına dernek statüsü olan Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneği dün akşam TOKİ eski başkanı Ak Parti Fatih Belediye Başkan Adayı M.Ergün Turan ve heyetini ağırladı.

İstanbul Fatih ilçesi Fındıkzade semtinde 1946 yılında kurulan ve kamu yararına çalışan dernekler statüsünde olan Kahramanmaraş Erkek Öğrenci Yurdu da bulunan Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneği dün akşam Kahramanmaraşlıların yakından tanıdığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eski başkanı ve Ak Parti Fatih Belediye Başkan Adayı M.Ergün Turan’ı misafir etti.

Fatih Fındıkzade Kahramanmaraş Erkek Talebe Yurdu konferans salonunda yapılan toplantıya Devlet eski bakanı Ali Doğan, Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu, geçmiş dönem başkanlar Memduh Yellice, Ahmet Hurşitoğlu öğrencilerin manevi annesi Zehra Gözübol katıldı. Hemşehrilerimiz Hülya Cemre Gök, avukat Bekir Dedeler, iş insanı Tamer Karpuzcu, Trabmarder başkanvekili Eyüp Kadir Kılcı, dernek idari müdürü M.Fatih Akben ve toplantının yapılmasında büyük özverili çalışmaları olan KentMaraşDer başkanı ve Ak Parti Güngören Belediye Meclisi Üyesi Bilal Ardıç ve yönetimi kurulu da hazır bulundu.

Kahramanmaraş Okutma ve Yardım Derneği Başkanı Prof.Dr. Ali Malik Gözübol hocamızın ev sahipliğinde ve açılış konuşmasıyla başlayan ziyaret programında siyasetten daha çok hemşehricilik ve Trabzon Kahramanmaraş kardeşliği konuşuldu.

Gazetemiz muhabiri ve Maraş Gezgin ekibinden Eyüp Kadir Kılcı’nın yakından takip ettiği toplantıda Dernek başkanı Prof.Dr. Gözübol dernek faaliyetleri ve Kahramanmaraş yurdu hakkında bilgilendirme yaparken geçmiş dönemde derneğin başkanlığı görevini üstlenen Kahramanmaraş siyasetinin yetişmiş olduğu önemli şahsiyetlerden değerli insan ve devlet eski bakanı Ali Doğan ise Kahramanmaraşlıları anlattı. Toplantıda hazır bulunan dernek eski başkanları Ahmet Hurşitoğlu ve Memduh Yellice de toplantıya katılan diğer hemşehrilerimiz gibi düşünce ve görüşlerini anlattı. Eğitimci yazar hemşehrimiz Vehbi Vakkasoğlu da şehrin yıldızlarına dair önemli bilgiler paylaştı.

KentMaraşDer başkanı Bilal Ardıç toplantı kapanışında ev sahipliğinde misafir olmaktan onur duyduğumuz değerli başkanımız Prof.Dr. Ali Malik Gözübol ve yönetimine şehrimizin siz değerlerine ve Fatih ilçemizin belediye başkan adayı değerli başkanımız M.Ergün Turan beye teşekkür ediyoruz dedi. Başkan bey ve heyetine Maraş Yurdu gezdirildi. Topluca dernek merkezi ve talebe yurdu önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo