KAHRAMANMARAŞ’I TANITAN ESHAB-I KEHF GÖNÜL ELÇİLERİ...

KAHRAMANMARAŞ'I TANITAN ESHAB-I KEHF GÖNÜL ELÇİLERİ BURSA’DA!

Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri kapsamında düzenlenen 13. Uluslararası Tarihi Kent Koşusu Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yapıldı.

17 Nisan 2018 - 19:45

GÖNÜLDER üyeleri 13. Osmangazi Tarihi Kent Koşusuna katılmak üzere Bursa’daydı.

Eshab-ı Kehf’in,Afşin’in ve Kahramanmaraş’ın tanıtımını yapmak üzere Bursa’ya giden Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Bursa’da bu yıl 13’ncüsü gerçekleştirilen Osmangazi Tarihi Kent Koşusuna katıldı.

14 Nisan Cumartesi akşamında Bursa’ya ulaşan Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER)  üyeleri TÜGVA Bursa İl Temsilciliğine misafir oldu.

15 Nisan Pazar sabahında Uludağ’da güne kahvaltı ile başlayan Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER)  üyeleri Saat 10:00 da startı verilen 13. Osmangazi Tarihi Kent Koşusu için Saltanat Kapısına ulaştı.

Burada Bursa Valisi İzzettin Küçük,Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ileten Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Kahramanmaraş işlemesi Bakır Tepsi,Afşin Çamanı,Eshab-ı Kehf Kahvesi ve Afşin Tarhanası hediye etti.

Startın ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a misafir olan Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Bursa Atatürk Kültür Merkezinde ağırlandı.

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt,Bursa ve İlçeleri Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Nuri Sert,İmrekoğlu İnşaat sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Burak İmrekoğlu’ndan GÖNÜLDER’in faaliyetleri ve Eshab-ı Kehf Külliyesi hakkında bilgilendirilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Tüm Kahramanmaraşlılara selam gönderdi.

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyelerinin Kahramanmaraş ve Afşin’e özgü hediyelerini karşılıksız bırakmayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a sunulmak üzere Özel bir Tablo ile Kestane Şekeri hediye etti.

Daha sonra Tarihi Ulu Camiinin de yanında bulunan Tarihi Fidan Han’a geçen Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri burada YEMLİK Dürümü yaparak ikram ettiği hemşehrilerimizle buluştu.

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Pazartesi sabahı Afşin’e döndü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo