KAHRAMANMARAŞ GÜÇLÜ BİLEKLERİNİ SEÇİYOR

KAHRAMANMARAŞ GÜÇLÜ BİLEKLERİNİ SEÇİYOR

Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü “Güçlü Bilekler, Güçlü Nesiller” sloganıyla bu yıl “Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” nın 6.sını düzenliyor.

29 Kasım 2018 - 12:12

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Kahramanmaraş genelinde liseli gençleri spora teşvik etmek, ata sporumuz BİLEK GÜREŞİNİ gençlere tanıtmak, sevdirmek ve yetenekli sporcuları tespit ederek, spor camiasına kazandırmak amacıyla, 1Aralık 2018 Cumartesi günü 14-18 saatleri arasında Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda “6.Kahramanmaraş Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması”nı düzenleyecek.

           Yarışma ile ilgili görüşlerini aldığımız Kulüp başkanı Ahmet Özkul; Kahramanmaraş’ta sağlıklı ve zinde nesillerin yetişmesi adına 6 yıl önce başlattıkları çalışmalarda, gençleri spora yönlendirip, gençler arasında sevgi ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek onları şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bir spor dalı olarak ata sporumuz BİLEK GÜREŞİNİ gençlere tanıtmak, sevdirmek, yetenekli sporcuları seçerek spor dünyasına kazandırmak amacıyla yarışmanın bu yıl 6.sını düzenlediklerini söyledi.

           Kulüp başkanı Özkul, yarışmaya Milli sporcu olmayan 2000-2005 doğumlular dahil sağ kol olarak, 50,55,60,65,70,75,80,+80 kg sıkletlerinde Kahramanmaraş genelinden Liseli gençlerin katılabileceğini belirtti.

           Özkul, yarışma sonunda dereceye giren sporculara madalya, dereceye giren liselere de kupa vereceklerini, aynı zamanda yarışmada birinci olan sporcuları Kulüp Bilek Güreşi takımına alarak Türkiye Şampiyonasına hazırlayacaklarını iletti.

         Özkul; “Bu yarışmaya katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, yarışmaya takımlarıyla katılacak okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerine ve sporculara teşekkürlerini ileterek, yarışmanın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni ederek, yarışmaya katılacak sporculara başarı dileklerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo