KAHRAMANMARAŞ ESNAFI ARTIK UYANIYOR!

KAHRAMANMARAŞ ESNAFI ARTIK UYANIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Kahramanmaraş 1.Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında memleketinde adım atmadık yer bırakmıyor.

09 Haziran 2018 - 21:11

CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan ismi Öztunç, bugün de seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş merkez Trabzon Caddesinde esnafla bir araya geldi.

Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri üzerine konuşan Öztunç’a ilgi de bir hayli yoğun oldu.

Bugüne kadar ilçe mahalle, köy ayırt etmeden memleketin her toprağına giden Öztunç, cadde ahalisiyle yaptığı sohbetler sonrası da şu değerlendirmelerde bulundu:

“KRİZİN SEBEBİ AKP’DİR!”       

“Bayram öncesi esnaf kan ağlıyor. Vatandaşın hali perişan, sepetini dolduramıyor. Esnaf kiralarını ödeyemez halde. Ekonomi çökmüş vaziyette. Bu mevcut krizin sebebi iktidar koltuğundaki AKP’dir.”

“BİR DE ESNAFA SORSUNLAR”

“16 yıldır hazinenin başındalar, hazine bitti. Devletin tüm malı mülkü fabrikası satılmış hala ekonomik kriz içerisindeyiz. Her şey güllük gülistanlık diyen AKP’liler gelsin Kahramanmaraş esnafına sorsunlar bakalım ekonomi iyi mi kötümü. Siftah yapmadan kepenk indiren esnaf var! “

“ESNAF AKP’Yİ CEZALANDIRACAK”

“Trabzon Caddesi ve bulvarı geçmişte şehrin en temiz yeriydi. Yanlış projeler sonucunda cadde mahvedildi. Yine zora giren esnaf oldu. Belediye kendi parasıyla adeta esnafı cezalandırdı. 24 Haziran’da da esnaf AKP’yi cezalandıracak.”

“YOL VERELİM”

“24 Haziran’da iktidara biz geldiğimiz zaman her şey daha güzel olacak. Artık değişim şart, halk da bunu görüyor. Kahramanmaraşlı hemşerilerime özellikle sesleniyorum; baskı yapıyorlar, tehdit ediyorlar ama bunlardan korkmasınlar. Sandığa gidip cesaretle bunlara artık yol verelim”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Kılavuzlu Millet Bahçesi bakıma alındı
Kılavuzlu Millet Bahçesi bakıma alındı
https://www.alexa.com/siteinfo