İTFAİYE HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

İTFAİYE HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi İtfaiye Haftasını kutladı.

03 Ekim 2017 - 19:45

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası, itfaiye araçlarının şehir konvoyu ile başladı, İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder ve müdürlerin kamu kurum ve kuruluşlarını ziyareti ile devam etti.

Beş gün boyunca devam eden kutlamalar, itfaiye hizmet binasının önünde gerçekleştirilen törenle sona erdi. Törende çeşitli kategorilerde başarılarıyla ön plana çıkan itfaiyecilere plaket veren İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder yaptığı konuşmada,  ‘’Büyükşehir Belediyemizin verdiği büyük destekle, şehrimize 7 gün 24 saat en güzel hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Personel kalitemiz ve araç-gereçlerimizle, bugün ülkemizin en güçlü teşkilatları arasındayız ancak hedefimiz her yıl bu gücü ve kaliteyi artırmaktır. Bu vesile ile cesur ve fedakarca hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum’’ dedi.

Çeşitli okullardan öğrencilerin de katıldığı törende halk oyunları gösterisi düzenlendi, halk müziği konseri verildi. Törenin sonunda ise öğrencilere dondurma ikram edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo