İSTANBUL’DA ELBİSTANLILAR GÜVEN TAZELEDİ!

İSTANBUL'DA ELBİSTANLILAR GÜVEN TAZELEDİ!

İstanbul'da Elbistan ALDER 8.olağan genel kurulda başkanını seçti

19 Şubat 2018 - 19:10

İstanbul da yaşayan Kahramanmaraş ilimizin Elbistan ilçesi Alkayaoğlu köylüleri tarafından 1997 yılında kurulan ALDER 8. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan eğitimci Hasan Yıldız'ın yeniden başkan seçildiği genel kurula Elbistander başkanı Şeyhamit Güneş ve Elbistan dernek başkanları katıldı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde faaliyet gösteren kısa adı ALDER olan Alkayaoğlu-Fakıoğlu-Kızıleynek Çevre Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulunu 17 Şubat Cumartesi günü dernek lokalinde gerçekleştirdi. 2012 yılından bu yana başkan olan başkan Hasan Yıldız bir mahalle derneği olmaktan çok şehrimiz Kahramanmaraş insanlarının gurbette birlik ve beraberliğine yönelik başarılı çalışmalarıyla takdir edildi.Geçtiğimiz Cumartesi yapılan genel kurulda dernek delegeleri yine mevcut başkan Hasan Yıldız ile 3.döneme mühür verdi,yola devam dedi.

Yeniden ALDER Başkanı seçilen eğitimci Hasan Yıldız genel kurula teşekkür konuşması yaptı. Teşekkür konuşması sonrasında 8.Olağan Genel Kurulu 46 TV Genel Koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'ya telefon ile aktaran Başkan Hasan Yıldız şu sözleri ifade etti; Bugün burada temeli 1997 yılında çok kıymetli değerlerimiz tarafından atılan ve 2012 yılında hizmet yarışında beni başkanlığa layık gören saygıdeğer haziruna delegelerimize teşekkür ediyorum. Onların kıymetli oylarıyla vermiş olduğu güven duygusu ve yetkiyle ALDER'i ve hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil ettik.Bugünden sonra da aynı aşkla devam edeceğiz.Bizi yönetimimizle yeniden başkanlığa layık gören genel kurul üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Alder başkanı Hasan Yıldız; düne kadar ne yapmış isek bugünden itibaren de en iyisini yapacağımızıtaahhüt ediyorum, dedi.

Yapılan genel kurulda 3. kez başkanlığa seçilen mevcut başkan Hasan Yıldız'ın A Takımı şu isimlerden oluştu:

Başkan Hasan Yıldız

Bşk.Yrd. Metin Kaya

Başk Yrd. Menderes Yücel

Sayman Hacı Kaya

Genlik Kolları Başk. İrfan Bulut

Yönetim kurulu üyeleri ise: İhsan Yılmaz, Gazi Yılmaz, İrfan Yüksel, Alaattin Yüksel, Ahmet Yılmaz, Mehmet Öztürk oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo