Kipaş Holding Sosyal Projelerine Devam Ediyor

Kipaş Holding sosyal projeleriyle öğrencilere destek oluyor


Kipaş Holding Sosyal Projelerine Devam Ediyor

Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın öncü şirketlerinden olan Kipaş Holding, sosyal projeleriyle de kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Geçen günlerde “İyilik Şenlikleri” adı altında Kahramanmaraş’ın Güzelyurt İlköğretim okulunda düzenlediği etkinlik ile 300’e yakın öğrenciye hediyeler dağıtarak,öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesini ve mutlu olmalarını sağlamıştı.

Kipaş Holding, KSÜ ve Kızılay İşbirliği

Kipaş Holding markası olan Lee Cooper’ın desteğiyleKızılay’ın Kahramanmaraş Sütçü Üniversitesi’nde bulunan ”Giysi Bankası’na, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri içinkıyafet yardımında bulundu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kipaş Holding İnsan Kaynakları Yönetimi;

“ Biz Kipaş Holding olarak ürün kalitemiz ve müşteri memnuniyetimizle tanınan bir firma olmanın yanında gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerle de tanınıyoruz. Geçen günlerde gerçekleştirildiğimiz “İyilik Şenlikleri’ni devam ettireceğiz. Ayrıca Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerine Kızılay Giysi Bankası üzerinden Lee Cooper ürünleri ile destek sağladık. Kipaş Holding olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak yeni projeler gerçekleştireceğiz.” dedi