Kadına Şiddete Sen De Dur De!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler için sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Kadına Şiddete Sen De Dur De!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım’da gerçekleştirilecek ‘Kadına Şiddete Sen De Dur De’ programı öncesi kentte hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü Okuma Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Eşi Leyla Güngör’ün yanı sıra Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, ilde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ile kadın dernekleri temsilcileri katıldı.

Farkındalık Oluşturmak İçin

Toplantı sonrası bir değerlendirmede bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran; “İlimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve kadın derneklerimizin yöneticileriyle bir araya gelerek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele gününde gerçekleştireceğimiz ‘Kadına Şiddete Sen De Dur De’ etkinliğimizi konuştuk. STK temsilcilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişare oldukça verimli geçti” dedi.