BAŞKAN MAHÇİÇEK, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sporun ve sporcunun olduğu her yerde olmaya devam ediyor.


BAŞKAN MAHÇİÇEK, SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sporun ve sporcunun olduğu her yerde olmaya devam ediyor. Geçen haftalarda Amatör Spor Takımlarına malzeme desteğinde bulunarak, sporcuların ihtiyaçlarını karşılamıştı. Şehrimizde yeni kurulan Ampute Futbol Takımı’nın ihtiyaçları da kendine bildirildiğinde ivedilikle ihtiyaçlarını karşılamak üzere ekibiyle çalışan Başkan Mahçiçek, kendi elleriyle sporcuların eksik malzemelerini teslim etti. Kahramanmaraş adını Ampute Takımımızın başarılarıyla da duymak istediğini belirten Başkan Mahçiçek şu ifadelere yer verdi.

“Bizi AmputeFutbol takımımızın ihtiyacı olduğunu söylediklerinde hemen bu güzel ve azimli sporcularımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalara başladık. İnanıyorum ki, Kahramanmaraş’ımıza güzel sonuçlarla ve şampiyonluklarla gelecekler.

Bu takımın kurulmasında, organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz Onikişubat Belediyesi olarak bütün takımlarımızın, sporcularımızın yanındayız.”

Spora 33 milyon yatırım yapan Başkan Mahçiçek,yapımı tamamlanan ve açılışı yakın tarihlerde gerçekleştirilecek birçok havuz ve spor merkezleri ile ilçede adeta spor üssü kurdu. Sağlıkla, sporla, huzurla yaşanacak bir ilçe için çalışan Başkan Mahçiçek’e bizler de teşekkürlerimizi sunuyoruz.