ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN YİNE BİR İLK

Onikişubat Belediyemizin vizyon projesi EXPO 2023 Rekreasyon alanı içerisinde bulunan bölgenin en kapsamlı Blueland Lunapark&Aquapark Eğlence Merkezi, görkemli bir açılışla kapılarını Kahramanmaraş ve bölge halkına açtı.


ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN YİNE BİR İLK

Demokrasi meydanından başlayan kortej yürüyüşü Ulucami önünde noktalanarak, halkımız için tahsis edilen ücretsiz otobüslerle alana gitme imkanı sağlandı.

Açılışta çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılmasının ardından, havanın kararmasıyla havai fişek gösterileriyle görsel şölen yaşandı. Ateş şov ve bando ekibinin gösterileriyle şenlik havasında geçen açılışta, katılımcılar şehrimizde böyle bir eğlence merkezinin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocukların doyasıya eğlendiği lunaparkta güzel vakit geçiren aileler Başkan Mahçiçek’e teşekkürlerini bildirdiler.

Türkiye’nin en yüksek aquaparkını bünyesinde barındıracak olan Blueland Aqupark, toplamda 83 bin 500 m²’den oluşuyor. 16 bin m² aquapark, 51 bin 228 m² lunapark ve 16 bin 270 m² organizasyon alanından oluşan Blueland Aqupark, dönme dolap, hızlı tren, discovery, crazy dance, chaos, gondol, super shooter, büyük uçak, çarpışan oto, balon, atlı karınca, laleli küçük salıncak, çocuk uçağı, cocuk go kart ve yetişkin go kart ile Kahramanmaraş’ın yeni eğlence merkezi,şehrimizin tanıtımı ve bölge turizmi açısından büyük bir cazibe merkezi olacaktır. Yapılan yatırımlarla her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçe olan Onikişubat ilçemiz birçok ilki yaşıyor ve değerini her geçen gün artırıyor.

EXPO 2023 Onikişubat fuarı, dünya çapında bir fuar ve şehrimize büyük katma değeri olacak bir proje. Tamamlandığında yılın 365 günü halkımıza hizmet verebilecek. EXPO alanımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Onikişubat Belediyesi sadece Kahramanmaraş’a değil bölgeye de ülkeye de büyük bir yatırım sağlamış oldu bu projeyle. Birçok ülkeden 2 milyon ziyaretçi beklediğimiz fuar zamanı bize büyük kazanımlar sağlayacaktır.

Şehrimize bu güzel eseri kazandıran Başkan Mahçiçek, “alanımız, ailelerimizin rahatça buralarda gelip günlerini geçirebilecekleri şekilde tasarlandı. Halkımıza ve şehrimize hayırlı, uğurlu olsun. Şehrimizde bir ilki daha gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.