DİKER “ İZMİR DE CEYLAN İLE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK “

Anadolu Basın Yayın Birliği İzmir İl ve Ege Bölge Başkanı Ali Erol Diker’den Başkan Soyer ve ekibine tebrik.


DİKER “ İZMİR DE CEYLAN İLE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK “

Anadolu Basın Yayın Birliği İzmir İl ve Ege Bölge Başkanı Ali Erol Diker, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine yönelik olarak kaleme aldığı yazıda, 'Seçimlerden önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ve ekibi seçim vaatlerini hayata geçirmeye başladı. Öncelikle tebrik ediyor ve kutluyorum' dedi.

İŞE ADAM VERMEK

Ekip ruhunun önemine işaret eden Gazeteci Ali Erol Diker, “Ekip ruhu, biz kavramı ile yola çıkanlar hikâyelerine başarılar eklerler. Adama (ismi işe adam mı) atasözünü doğrular biçimde işe adam verdiğinizde tadına doyum olmuyor. İzmir’e hoş geldin Sayın Ömer Tuncay Ceylan. Geçmişinize baktığımda başarı öykülerinizi okudukça evet işe adam vermişler, demekten kendimi alamadım” ifadelerini kullandı.

TAŞLARI YERİNE OTURTMAK

“Akıl, zeka, mantık bir de üzerine beceriyi eklediğiniz Mİ dama taşları yerine oturuyor” diyen Gazeteci ve Televizyoncu Ali Erol Diker, “O kadar güzel işlere imza atmışsın ki, aklım karıştı. İnanıyorum ki daha çok akıl ile İzmir sizinle yeni bir vizyon kazanacak. İşte bu yüzden İzmir’e hoş geldin diyorum. Anadolu Basın Yayın Birliği İzmir İl ve Ege Bölge Başkanı Olarak, İzmir sizinle hedeflerine emin adımlarla yürüyecek projeler tek tek hayata geçecek buna yürekten inanıyorum” diyerek açıklamasını tamamladı. Anadolu Basın Yayın Birliği İzmir İl ve Ege Bölge Başkanı Ali Erol Diker, Ömer Tuncay Ceylan’ı şöyle anlatıyor:

Ömer Tuncay Ceylan kimdir?

“Hayatı başarılarla dolu bu güzüde insanı tanıyalım. 1961’de Antakya’da doğdu. Almanya’da Friedrich Alexander Üniversitesi’nde gördüğü eğitimin ardından 1983’te Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Alman Filolojisi bölümünden mezun olan Ceylan, aynı yıl Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü’nde öğretim üyeliğine başladı.

Askerliğini Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müşavirliği’nde asteğmen rütbesiyle yapan Ceylan, Kasım 1985’te Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdürlüğü’nde İdari Memur olarak göreve başladı. 1987’de Bağdat Büyükelçiliği, 1989’da Köln Başkonsolosluğu’nda idari ateşelik görevlerini yapan Ceylan, 1992 yılında Dışişleri Bakanlığı Konut Müdürlüğü’ne getirildi. 1993 Eylül’ünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Özel Kalem Müdürü olan Ceylan, 1994 Ağustos’unda Adalet Bakanlığı’nda Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirildi.

Adalet eski Bakanı Mehmet Moğultay’ın Özel Kalem Müdürlüğünü yaptı. Ceylan, Ağustos 1995’te Raks Holding Kamu İlişkileri Koordinatörü, 1997 Ocak’ta Emlak Bankası Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Basın Müşaviri, 1997 Eylül’ünde ise bir medya grubunda koordinatörlük görevi üstlendi. Ceylan, Kasım 2000’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda Sosyal Hizmetler Müdürü, Mart 2003’te aynı kurumda Kurumsal İletişim Daire Başkan Yardımcısı, Mart 2004’te yine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda Dış İlişkiler Daire Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.

Çok iyi derecede Almanca ve iyi derecede İngilizce bilen Ceylan, evli ve 3 çocuk babası.”

HEP BİRLİKTE YÜRÜYELİM

Anadolu Basın Yayın Birliği İzmir İl ve Ege Bölge Başkanı Diker, “İzmir’e hoş geldin Ömer Tuncay Ceylan. Hep birlikte biz kavramı içinde yürüyelim arkadaşlar diyerek çıktığınız tüm yollarınız aydınlık olsun” diyerek açıklamasını tamamladı.