ALO SPOR’U ÇAĞLAYANCERİT’TEATLI BİRLİKLER KARŞILADI

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlattığımız “ALO SPOR SİZ ARAYIN, BİZ GELELİM, MUTLAKA SPORA BAŞLAMALISIN” projesi Çağlayancerit ilçesinde gerçekleştirildi.


ALO SPOR’U ÇAĞLAYANCERİT’TEATLI BİRLİKLER KARŞILADI

11 Temmuz 2019 tarihinde Çağlayancerit ilçesinden yapılan talep doğrultusunda Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ALO SPOR Ekibi üç mobil aracı ile İlçeye hareket etti.

İlçe girişinde ALO SPOR Ekibini Çete kıyafetleri giymiş atlılar ellerinde Şanlı bayraklarımız ile karşılayarak Projenin uygulanacağı Kent Meydan Parkına kadar eşlik ettiler. Kent Meydan Parkında Çalayancerit Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak,  Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanefi Sarıaltun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Alper Tıraş, İlçe Protokolu, Şehit ve Gazi Yakınları, Engelliler, İlçe Sakinlerive İlçede Yaz Spor Okullarına Katılan Sporcu Öğrencileri karşıladılar.

Alo Spor Ekibi Kent Meydanında Okçuluk, Atletizm, Jimnastik, Badminton, Taekwondo ve Darttan oluşan Spor Stantlarını kurdular. Branş Antrenörleri sırasıyla sporcu öğrencileri stantlarına alarak Kendi braşlarında çocuklara temel eğitim verdiler. Temel eğitimlerin akabinde Sporcu öğrenciler arasında Mini turnuvalar düzenlenerek turnuva heyecanını yaşattılar. Turnuvaların akabinde Eski Avrupa Taekwondo 2.si Milli Sporcu İl Müdürlüğümüz Taekwondo Antrenörlerinden Ömer Fatih Hiçyılmaz ve Performans Sporcuları bir Taekwondo gösteri düzenlediler. Vatandaşlar ve Öğrenciler tarafından büyük ilgi topladılar.

Yapılan eğitimlerin ardından derece elde eden sporcu öğrenciler arasından derece elde edenlere Düzenlenen törenle Madalya takdim edildi. Madalyalarını Çalayancerit Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak,  Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanefi Sarıaltun, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mustafa Arguz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Alper Tıraş ve protokol üyeleri takdim ettiler.