ELBİSTAN BELEDİYESİ İLE YETKİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan Belediyesi arasında yetki devir protokolü imzalandı.


ELBİSTAN BELEDİYESİ İLE YETKİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Elbistan’a düzenlediği gezi ve inceleme ve ziyaret kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret etti.

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz arasında imzalanan hizmet protokolü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da gerçekleştireceği hizmetlerin bir kısmı Elbistan Belediyesi’ne devredildi.

Hizmet protokolüne ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Hayrettin Güngör: “Elbistan’a hizmet konusunda yaptığımız istişareler neticesinde bazı hizmetlerin Elbistan Belediyesi’ne devredilmesine karar verdik. Bu bağlamda Temizlik İşleri, Hal, Mezbahane İşleri, Sokak Hayvanları Rehabilitasyonu ile ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yolları Elbistan Belediyemize devrettik. Bu hizmetleri devrettik ama yine Elbistan Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacağız. Gerektiğinde makine, teçhizat ve malzeme desteği de sağlayacağız. Bu devir konusunu ile işlerin bütüncül olarak yapılması açısından böyle bir yola başvurduk” diye konuştu.

Hizmet protokolü programına Başkan Güngör ve Başkan Gürbüz’ün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen ile daire başkanları ve meclis üyeleri katıldı.