MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR; BİZ ÇALIŞTIKÇA KARARSIZ SEÇMEN AZALIYOR

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhur ittifakı teşkilatları çalışmalarını sürdürüyor


MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR; BİZ ÇALIŞTIKÇA KARARSIZ SEÇMEN AZALIYOR

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhur ittifakı teşkilatları çalışmaları sürdürüyor. Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Ak parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ve beraberindeki heyet ile Bahçelievler mahallesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Öğretmen evi civarındaki ana caddedeki esnafları ziyaret eden Özdemir “ Teşkilat olarak her sabah 25-30 koldan çalışmalarımıza başlıyoruz.” Derken Kararsız seçmenin tekrar Ak parti ve Cumhur ittifakını destekleyeceğini belirtti. Özdemir sonrasında şu ifadeleri kaydetti.

“ Bugün Dulkadiroğlu ilçe başkanımız ve teşkilatımızla beraber bahçelievlerde esnaf ziyareti yapıyoruz.Aslında her gün bir yerde esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz sadece milletvekillerimiz değil belediye başkanlarımız adaylarımız teşkilat mensuplarımız her sabah 25 – 30 koldan şehre iniyoruz. “

BİZ ÇALIŞTIKÇA KARARSIZ SEÇMEN AZALIYOR

“ Biz sahada oldukça , çalıştıkça bunun karşılığını görüyoruz. Vatandaşımızın ilgisi gün geçtikçe artıyor. Kararsız seçmen azalıyor seçmen yeniden istikrara ve kendi partisine oy verme kararlılığını göstermeye başlıyor. Esnafımızın yerel ve genelde isteklerini dinleyip ilgili yerleri haberdar edeceğiz. Biz Ak parti olarak millet odaklı ve hizmet odaklıyız. Biz vatandaşımızın sorunlarını ve isteklerini dinlemek zorundayız. Biz bundan keyif alıyoruz”  dedi.