OFF-ROAD KUPALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanlar Off-Road Kulübü’nün ortaklaşa düzenledikleri Akdeniz Off-Road Kupası 3. Ayak Finalleri Kahramanmaraş’ta yapıldı.


OFF-ROAD KUPALARI SAHİPLERİNİ BULDU

İki gün süren yarışlarda kıran kırana mücadele yaşanırken, yarışmalara 19 ilden 25 araç ve 50 sürücü katıldı.

İlk günü orman etabı olan yarışmaların finalleri ise Kılavuzlu Mesire alanı yanında gerçekleştirildi.

Kahramanlar Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Ömer Kundakçı, "Kahramanmaraş'ta 7'inci kez yapılıyor ve bence Kahramanmaraş Offroad'ı seviyor. Akdeniz Offroad Kupası Karoff 3'üncü ayak final yarışı yapılıyor. İlk günümüz orman etabıydı, çok zorlu geçti ve tam offroad etabıydı. Bugün ikinci gün ufak tefek kaza yapanlar oldu ve bugüne yaklaşık 21 sporcu kalarak yarışıyor. Yarışma ulusala aday bir yarış ve inşallah 2019 yılında ulusal anlamda düzenlenecek 7 tane yarıştan birine ev sahipliği yapmayı temenni ediyoruz. Bu organizasyon bizim için büyük bir organizasyon" dedi.

Akdeniz Off-Road Kupası 3'üncü ayak final yarışları sonunda dereceye giren pilotlara tören düzenlendi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yarışlar sonunda dereye giren pilotlara ödül töreni yapıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde yarışlarda, S-1'de Bora Köse, S-2'de Hüseyin Bişi, S-3'te Kemal Arıcan, S-4'te İtalyan Giuseppe Simone Agazzi birinci oldu.

Yarışmalarda dereceye girenlerin kupaları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Adnan Alagöz ve diğer ilgililer tarafından verildi.