ONİKİŞUBAT’IN ÜCRETSİZ KURBAN KESİM HİZMETİ HALKTAN TAM NOT ALDI

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ücretsiz olarak hizmet verdikleri kurban kesim yerlerini ziyaret etti.


ONİKİŞUBAT’IN ÜCRETSİZ KURBAN KESİM HİZMETİ HALKTAN TAM NOT ALDI

Bayramın ilk günü kurban kesim yerlerinde hizmet alan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, vatandaşlara hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Yaptığı konuşmada bütün Kahramanmaraşlıların Kurban Bayramı’nı tebrik eden Mahçiçek,“ sosyal belediyecilik anlamında önemli işlere imza atıyoruz. Geçen sene başlattığımız ücretsiz kurban kesim hizmetimizin bu yıl sistemini daha da geliştirerek, biraz daha iyi hale getirdik. 1 saatten bu yana bütün ücretsiz hizmet verdiğimiz kesim yerlerimizi dolaşarak, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Randevu sistemiyle vatandaşlarımız işlerini kolayca halledebiliyorlar.

Türkiye’de ilk kez uygulanan bu uygulama daha temiz bir çevre ve güvenilir kurban kesimi açısından tercih ediliyor. Vatandaşımızdan çok da olumlu geri dönüşler aldık. Ve bu kabil sosyal hizmetlerimize yenilenerek devam etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Mahçiçek“Onikişubat’ta Oturmak Ayrıcalıktır”

Daha sonra Onikişubat ilçesinde verilen hizmetlerden bahseden Başkan Mahçiçek “Onikişubat’ta oturmak ayrıcalıktır. Burada kaliteli hizmetin her türlüsü mevcuttur. Bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk sağlıklı, huzurlu, aileleriyle birlikte nice bayramlara ulaşmamızı nasip etsin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Daha sonra Başkan Mahçiçek bayramda mesai yapan basın mensuplarına kamuoyuna bilgi aktardıkları ve hizmet ettikleri için teşekkür etti.