ONİKİŞUBAT’IN YAZ PROGRAMINDA YÜZME HAVUZLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Onikişubat Belediyesi çocukların yaz tatillerinde sportif faaliyetlerden de faydalanarak eğlenceli zaman geçirmeleri için planladığı yaz okulu programı kapsamında ücretsiz olarak hizmet verdiği yüzme havuzları yoğun ilgi görüyor.


ONİKİŞUBAT’IN YAZ PROGRAMINDA YÜZME HAVUZLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kahramanmaraş’ta her alanda ihtiyaçları giderecek nitelikte hizmet veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yüzme havuzları ile hem vatandaşı sportif faaliyetlere yönlendiriyor hem de sosyalleştiriyor.

Bu kapsamda Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde bulunan yüzme havuzunu ziyaret ederek, açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yapmış oldukları spor faaliyetlerinden bahsederek “ Spor yapalım, sağlıklı kalalım anlayışımızla yola çıkarak, 1 Tanesi Haydar Bey, 3 tanesi Şehit Abdullah Çavuş ve Piri Reis Mahallemizde olmak üzere, Cumhuriyet Mahallemizde dâhil, 2 tanesi de Barbaros ve Saçaklızade Mahallelerimizde 1’i yarı olimpik olmak üzere toplamda 6 kapalı yüzme havuzumuz bulunuyor. Yüzme bilmeyen çocuklarımız için yaz okulları kapsamında ücretsiz olarak özel antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri veriyoruz.

Orta ölçekli bir spor kompleksi konumunda olan inşası devam eden, iki konsept bir arada Saçaklızade ve Barbaros Bilgi ve Kültür Evlerimizi hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla hizmetinize açacağız.

Sadece okuma salonu olarak hizmet verecek olan Mevlana Bilgi ve Kültür Evimiz hariç, bütün Bilgi ve Kültür Evlerimizde eğitimin yanı sıra, fitness salonu gibi sportif faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkânlar sunuyoruz.

FIBA ve FIVB standartlarına uygun Hürriyet Spor Salonumuzu inşa ettik. Burada vatandaşlarımız basketbol, voleybol, masa tenisi ve hanımlara özel fitness gibi imkânlardan da faydalanabiliyor.

Mahçiçek “Mahalle Kültürü Halı Sahalar İle Ayakta Kalacak”

3 tanesi beldeden dönüşen mahalleye, 3 tanesi de köyden dönüşen mahalleye, 2 tane okul bahçesi içerisine ve 4 tane de park alanlarında olmak üzere tam 12 halı saha yaparak gelecek nesillerimizin hizmetine sunduk. Bu alanlarda da çocuklarımız ücretsiz olarak sportif faaliyetlerini gerçekleştirebiliyor.

Başkan Mahçiçek “Türkiye’nin Kesintisiz En Uzun Bisiklet ve Yürüyüş Yolunu Hizmetinize Açtık”

Bisiklet ve Yürüyüş Yolumuzda çocuklarımızı doğru aktivitelere yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu tesisimizde sağlıklı yaşamı hedefliyoruz. Yine çocuklarımız yaz tatillerini burada doğayla iç içe eğlenceli bir şekilde geçirirken, sportif faaliyetlere de eğilim göstermiş olacak. Her geçen gün artmakla birlikte, şuanda 43 Bin üyemiz bulunmakta. Ayrıca en büyük ilgi gören Bisiklet ve Yürüyüş Yolumuz dâhil olmakla birlikte, tüm spor tesislerimiz 210 Bin 402 kez hizmet vermiştir.