PEHLİVAN: “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kahramanmaraş milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Mustafa Pehlivan,parti binasında MHP teşkilatı ile bir araya geldi.


PEHLİVAN: “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan:“24 Haziran 2018’de yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimine Milliyetçi Hareket Partisi kadroları tamamen hazırdır. Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi'nin üzerinde oynanan oyunlar yıllardır devam etmektedir. Bu oyunları Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli beyefendi tamamını bozmuştur.Sadece Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oynanan oyunları değil ülkemizin üzerinde oynanan oyunların da tamamını bilge liderliği ile ve öngörüsü ile hepsini bozmuştur. Önümüzdeki seçim sadece sıradan bir seçim değil Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için; nasıl Çanakkale'de mücadele verdiysek, nasıl Kurtuluş Savaşı'nda mücadele verdiysek, Sütçü imam nasıl ki Kahramanmaraş'ta ilk kurşunu sıktıysa bu seçimde bizim için o kadar önemlidir.Ülkemizin tamamı ateş çemberi ile çevrilmiş, herkes bir yandan saldırmaya başlamış ve 15 Temmuz hain Fetö saldırısı sadece basit bir darbe değil, darbenin de 1000 kat daha üzerinde işgal ve iç savaş hazırlığının bir planı.Bu planı önce Cenabı Allah'ın sonra Türk milletinin Vatan sevdasıyla bu hain planı bertaraf ettik.Dün genel başkanımız eleştirenler, ittifak kuruyor diyenler bugün baktık ki ittifak kurmak için 7 takla birden atıyorlar. Oysa Onlarınki ittifak değil, ittifak bizim kurduğumuzdur. Çünkü biz ittifakımızı dış güçlere, PKK'ya ve Fetö'ye karşı kurduk” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan 27. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Pehlivan: “Ülkü ocaklarından yetişmiş biri olarak, Ülkü Ocaklarının her mertebesinde görev alarak, 2017 yılında Onikişubat ilçe başkanlığına aday olarak ve bugün burada karşınızda Kahramanmaraş'a, ülkemize, davamıza ve partimize nasıl daha iyi hizmet ederim düşüncesiyle bu göreve talip oldum.Bu göreve talip olmamdaki en büyük etken, ülkücü bir aileden, ülkücü bir dededen, ülkücü bir babadan gelmek.O aşıyı damarlarımda hissetmek.Benim duruşum her zaman Ülkü Ocaklarının ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşu oldu.Bu duruşu hiçbir zaman yitirmeden, kaybetmeden ömrüm boyunca taşıyacağım” dedi.

Daha sonra kendi özgeçmişi ile ilgili bilgiler veren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Mustafa Pehlivan;“Ülkemizin en önemli günlerinden biri olan cumhur ittifakı. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatlarını Kahramanmaraş'ta sıkmadık el, gezmedik ev bırakmadan tek tek anlatacağım.Cumhurbaşkanlığında adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliğinde kendi partimizin oyun arttırmak için tüm eş dost, akraba, kardeş ve arkadaşlarımızla birlikte köy köy, ilçe ilçe, sokak sokak gezeceğiz.Bugün burada o kadar mutlu oldum ki biz yıllardır bu birlikteliğimizi hiçbir zaman kaybetmedik zaten.Bugün bir ve beraber olduğumuzu birlikte güçlü olduğumuzu hep birlikte gördük ve yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de ömrüm boyunca sizlerle birlikte ve beraber yol olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.