EKREM ZOMP 2.BÖLGE YÜZME ŞAMPİYONASINDA” MADALYALARI TOPLADILAR

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Halkbank destekleri ile gerçekleşen Özel Sporcular Ekrem Zomp 2.Bölge Yüzme Şampiyonası Antalya İli Alanya ilçesinde 21-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


EKREM ZOMP 2.BÖLGE YÜZME ŞAMPİYONASINDA” MADALYALARI TOPLADILAR

81 ilden 119 Spor kulübünden 143 Özel Sporcunun katıldığı şampiyonaya ilimizden dört spor kulübünden 9 Özel sporcu katıldı. Sporcularımız şampiyonada toplamda 11 madalya alarak başarılı bir sonuçla ilimizi temsil ettiler.

Şampiyon sporcularımız, Sporcularımızın Velileri, antrenörleri Serçin Aksu, Selçuk Paksoy, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Efkan Korkmaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette sporcular Kabakcı’ya çiçek sundular. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederken Sporcu velilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kabakcı” Özel Sporcular, Engelliler spor branşlarında Kahramanmaraş her dönem birçok başarılı sporcu çıkarmış bir ildir. Avrupa Dünya ve Paralimpik Olimpiyatlarında Şampiyon sporcularımız var. Özellikle Yüzme, Atletizm ve Goalball da Şampiyon sporcularımız var engelli branşlarını yakından takip ediyoruz. İl Spor Merkezlerimiz Engelli sporcularımıza her zaman açıktır. Bu gün bu güzel çocuklarımız madalyalar ile geldiler hepsini kutluyorum. Antrenör ve Velilerimize fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.

Ziyaret sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ali İhsan Kabakcı ve misafirler Hatıra fotoğrafı çektirdiler.