EĞİTİMCİ BAŞKAN’DAN EĞİTİME DESTEĞE DEVAM

Eğitim öğretime verdiği destekle sıkça adından söz ettirmeye devam eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, eğitim öğretime desteğe devam ediyor.


EĞİTİMCİ BAŞKAN’DAN EĞİTİME DESTEĞE DEVAM

Pazarcık Belediyesi tarafından, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Ulubahçe mahallesinde bulunan Ulubahçe ilkokulu bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın talimatıyla harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Ulubahçe mahallesinde eğitim öğretime başlanmadan önce Ulubahçe İlkokulu bahçesinde çevre düzenlenmesinin ve kilit taşı döşeme çalışmasının bitirileceğini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için Pazarcık Belediyesi olarak var gücümüzle çalışmaktayız.

Her şey Gelecek Nesillerimiz için; Pazarcık Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Pazarcık Belediyesi olarak ilçede ve mahallelerimizde bulunan okullarımızın geneline kilitli parke taşı döşedik. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.